volg ons
Facebook

Jaarverslag

Benieuwd naar onze activiteiten van eerdere jaren? Download hieronder de jaarverslagen van Victoriefonds.
Daarnaast hebben we enkele Alkmaarders, die (mede) via het Victoriefonds hun idee gerealiseerd zagen, gevraagd wat hun ervaringen waren.
Wie weet krijgt u inspiratie om ook een aanvraag bij het Victoriefonds te doen!

Bekijk hier ons jaarverslag 2017

Bekijk hier ons beleidsplan mei 2018

Bekijk hier ons jaarverslag 2016

Bekijk hier ons jaarverslag 2015

Bekijk hier ons jaarverslag 2014

Jaarverslag Els

Els Schipper van de Karavaan is geïnterviewd tijdens het festival op het Doelenveld in Alkmaar. De Karavaan heeft haar thuishaven in Alkmaar en organiseert inspirerende en spannende (theater)voorstellingen in de regio.

Jaarverslag Frans

Voor Frans van den Bosch was het idee: het organiseren van een kunstweekend in Oudorp. Met hulp van het Victoriefonds is het gelukt het eerste KunstCultuurWeekend Oudorp te organiseren.

Jaarverslag Jan Cornelis

Jan Cornelis den Ouden is betrokken bij speeltuin ’t Span. Het Victoriefonds heeft de upgrade van de speeltuin van harte ondersteund. Kijk maar mee.

Jaarverslag Patrick

Het Stedelijk Museum kreeg de kans een uniek schilderij aan de collectie toe te voegen. Het gezicht op Alkmaar van Van Ruysdael prijkt nu aan de wand van het Stedelijk Museum, mede door ondersteuning van het Victoriefonds. Patrick van Mill, directeur van het museum, vertelt hoe dat ging.

Jaarverslag Tamara

Tamara Roos is betrokken bij verschillende culturele projecten in Alkmaar, van Artiance tot HAL25. Het project Zalige Kerstvlucht bracht mensen uit allerlei landen, met verschillende achtergronden en herkomst, aan tafel. Tamara vindt het Victoriefonds een aanrader!