Contact

Ons correspondentieadres is:

info@victoriefonds.nl

Stichting Victoriefonds Alkmaar

Wij ontvangen post alleen digitaal via info@victoriefonds.nl.

Belangrijk: heeft u een gmail account en verwacht u een reactie van ons? Check uw map 'Reclame' én de 'spam' folder. Deze vindt u in de linkerkolom, onder 'Meer'.

Tip: voeg info@victoriefonds.nl toe aan uw VIP's of zet het in uw contacten. Zo voorkomt u dat onze mails in uw 'ongewenste mail' terechtkomen.


Spreekuur

Aanvragen behandelen wij altijd schriftelijk. Eens per kwartaal is het mogelijk mondeling vragen te stellen. Een soort spreekuur. Voor aanvragers die een idee hebben voor een activiteit of een project dat ten goede komt aan de inwoners van de gemeente Alkmaar.

Eerst is het handig om te toetsen of uw idee in aanmerking komt voor een bijdrage van Victoriefonds. Dit kunt u doen met behulp van de quickscan op onze website.

Bent u al wat verder met uw plan, hebt u vragen of zoekt u houvast bij bijvoorbeeld het opstellen van een begroting? Kom dan naar het spreekuur maar mail ons, uiterlijk een week van tevoren, eerst even via info@victoriefonds.nl.

Tijdens het spreekuur wordt een aanvraag niet goed- of afgekeurd. Het bestuur beoordeelt een aanvraag pas nadat deze, inclusief alle documenten, via de website is ingediend.

Het spreekuur vindt eens per kwartaal plaats.

In verband met de corona maatregelen is er tijdelijk geen spreekuur.


Contactformulier