volg ons
Facebook

Matchmarkt 2015

Het Project

Al sinds 2003 is Stichting De Waaier bezig om bedrijven en maatschappelijke organisaties aan elkaar te verbinden. Eén keer in de twee jaar organiseert De Waaier de MatchMarkt, een fysieke marktplaats waar maatschappelijke organisaties direct in contact komen met bedrijven die hen verder kunnen helpen. 29 oktober is het weer zover, ditmaal in De Cultuurkoepel in Heiloo.

"Vragen van maatschappelijke organisaties lopen erg uiteen.”, vertelt accountmanager Leoniek Verhage van De Waaier. “Het leuke is dat maatschappelijke organisaties direct gematcht worden met een bedrijf . Ter plekke wordt er een notariële akte opgemaakt zodat de match niet vrijblijvend is. De energie op die dag is enorm.”

De teller van het aantal matches op de Matchmarkt stond twee jaar geleden op 176. “We hopen dit jaar op zo’n 200 matches”, zegt Leoniek. Via De Waaier worden er jaarlijks 600 matches uitgevoerd door bedrijven voor maatschappelijke organisaties.

Victoriefonds

“We kenden het Victoriefonds al langer,  we proberen altijd goede banden te onderhouden met maatschappelijke organisaties in de regio”. Een aanvraag voor de Matchmarkt was daarom een logische stap. “In het verlengde daarvan hebben we Victoriefonds ook uitgenodigd om aanwezig te zijn op De MatchMarkt en zo het Victoriefonds verdere bekendheid te geven in de regio”, vertelt Leoniek. 

Opbrengst

De 600 matches hebben een waarde van ca. €800.000. De Waaier heeft zo’n 250 leden en is daarmee ook een ondernemersnetwerk.

Wil je zelf aan de slag met maatschappelijk betrokken ondernemen? Word dan lid van de Waaier. Of kom naar de Matchmarkt op 29 oktober in De Cultuurkoepel in Heiloo.

Zelf een project indienen >

" Ik vind het super dat bedrijven zo echt iets kunnen betekenen voor de ontwikkeling van de regio."

Leoniek Verhage
Account manager

Deel deze pagina  
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op LinkedIn