volg ons
Facebook

Alle 25 Goed!

 TAQA Theater De Vest en jeugdtheatergroep Unieke Zaken hebben ter ere van het 25 jarig bestaan van het gezelschap en hun evenzo lange samenwerking, alle Alkmaarse basisschoolleerlingen uit de groepen 3 tot en met 8 uitgenodigd voor een gratis theatervoorstelling in de Grote Zaal van De Vest.  

Want ook al barst Alkmaar van de cultuur, een groot deel van de kinderen komt nooit in het theater. Speciaal voor hen maakt Unieke Zaken de verrassende muziektheaterproductie Alle 25 Goed!

Alle 25 Goed! is een humoristisch muziektheaterspektakel waar de toeschouwer getuige is van een bonte jubileumavond. Unieke Zaken zou Unieke Zaken niet zijn als deze avond normaal verloopt. De voorstelling staat dan ook bol van de misverstanden, grappige verwikkelingen en ontsporingen.

Meer over Unieke Zaken en Alle 25 Goed? Check de website

"We hebben ontzettend genoten en meegezongen. Mooi om de betovering van kinderen te zien die verder nooit in het theater komen"

Juf Linda van De Sterrenzanger

Naast de voorstellingenreeks voor alle Alkmaarse kinderen werden er voor de afsluitende openbare voorstelling op zaterdag nog 25 kaarten voor de Voedselbank Alkmaar en 50 kaarten voor het asielzoekerscentrum De Vluchthoef beschikbaar gesteld. 

In totaal is de jubileumproductie bezocht door meer dan 7000 bezoekers.

 

Deel deze pagina  
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op LinkedIn