volg ons
Facebook

Circus DaDa

Een bonte verzameling acrobaten, jongleurs en goochelaars strijkt vanaf zondag 19 juni neer op het Canadaplein.

Compagnie DaaD en Zomer op het Plein slaan de handen ineen en komen dit seizoen met het thema Circus. De letterlijke betekenis van het circus is een overkoepeling van diverse uitingen van vertiervoor publiekelijk vermaak.

Dit is precies waar Zomer op het Plein voor staat. Een gevarieerd programma voor een groot en breed publiek. Het thema sluit ook naadloos aan bij de kernwoorden van Compagnie DaaD; nostalgie, mysterie, authentiek, vervlogen tijden:

Een rondtrekkend gezelschap van surrealistische dwaalgasten, balancerend op de rand van het onmogelijke en onwaarschijnlijke. Los van de grond, lopend over touwen en hangend aan de rekstok creëren ze sensationele en mysterieuze beelden. Behandig zetten ze de dagelijks realiteit op z'n kop.

Circus DaDa van Compagnie DaaD is een interactieve toegankelijke kunstinstallatie. Linda Anneveld en Geert Jonkers vinden elkaar in het scheppen van een nieuwe, denkbeeldige werkelijkheid.

Kunst, theater, de elementen en techniek communiceren op ingenieuze wijze: ‘Het absurde van vandaag is de waarheid van morgen’ - Marcel Duchamp.

Zomer op het plein bied een gevarieerd programma voor jong en oud. Voor meer informatie en inspiratie ga je naar de website.

"Een nieuwe absurde werkelijkheid"

Linda Anneveld

Deel deze pagina  
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op LinkedIn