volg ons
Facebook

Hortus Groen & Gezond Beurs

Op 22 mei jl. vond bij de de Hortus Alkmaar de Groen & Gezond Beurs plaats:

De sfeer was goed, de bezoekers vonden het interessant, de kinderen vermaakten zich prima, het bleef de hele dag droog, het terras zat de hele dag vol, de vrijwilligers waren enthousiast aan het werk. 

Er was een streekmarkt, met meer dan 40 standhouders met verse producten uit Alkmaar en omgeving, planten en zaden, tuin- en huisdecoratie en cadeau-artikelen;

een 'Actief en fit-plein' waar je kon ontdekken hoe leuk bewegen is met een hoelahoep-workshop, sportief wandelen, Tai Chi of salsa

een 'Body & Mind-paviljoen' liet bezoekers kennismaken met yoga, meditatie, biodanza, Chi Neng Qigong en diverse andere manieren om te ontstressen.

Verder waren er lezingen over gezond leven, een andere kijk op ziekte en herstel, zeewier,  homeopathie; er waren workshops koken met peulvruchten, fotografie, bijen en honing, bijenzalf en apitherapie, wildplukken, etc. Kinderactiviteiten en nog veel meer!

Kortom: een prachtig evenement waarbij Hortus Alkmaar heeft laten zien hoe je op een gemakkelijke en leuke manier gezond(er) kunt leven.

Meer over Hortus Alkmaar? Check de website

 

 

Deel deze pagina  
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op LinkedIn