volg ons
Facebook

KUUB

Zaterdag 4 en zondag 5 juni 2016 komen lokale amateurkunstenaars op het Canadaplein bij elkaar om Alkmaar een unieke culturele beleving te bezorgen.

Kunst Uit Unieke Beleving (KUUB) is een gratis festival waar meer dan driehonderd culturisten en dertig culturele organisaties uit Alkmaar zich op een inspirerende manier presenteren. 

Festival KUUB

Dit meerdaags evenement bestaat uit een mix van workshops, demonstraties, voorstellingen, exposities en live acts. Het festival vindt plaats op en rondom het Canadaplein in Alkmaar. 

Festival KUUB is voor het hele gezin. Volg de looproute bestaande uit levensgrote polaroidfoto’s en laat je verrassen. Geniet van de unieke setting en de verschillende muzikale en theatrale acts. Haal wat te eten bij één van de gezellige foodtrucks op het plein of doe mee met één van de creatieve workshops!

Betoverend - Festival KUUB vindt plaats op een prachtige locatie op het Canadaplein en binnen de muren van de omliggende culturele organisaties. Met tipi-tenten, totempalen, bellenblaasapparaten en straattheater hopen wij je te betoveren.

"Met de steun van het Victoriefonds wordt Stichting KUUB in staat gesteld om een festival neer te zetten dat er toe doet."

Meer weten over KUUB? Kijk op www.festivalkuub.nl

 

 

Deel deze pagina  
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op LinkedIn