Festival KUUB

Op zaterdag 17 juni was het zo ver. KUUB Festival 2017 ging van start!

Er was van alles te beleven op en rondom het Canadaplein in Alkmaar. Workshops, demonstraties, voorstellingen, exposities en live acts en lekker eten bij een van de foodtrucks op het plein. Tijdens dit evenement waren er maar liefst zeven podia met optredens van lokaal en regionaal talent. Met toffe straat-acts en interactieve kunst. Zie onder voor een foto-impressie van het festival.

Kuub Festival wil zo uniek mogelijk blijven door een groot en divers cultureel programma neer te zetten voor mensen van alle leeftijden!

Kuub biedt de ‘’amateur’’ de kans en ruimte aan om eigen kunst te presenteren. Ruimte om elkaar te inspireren en te respecteren. Zo kan cultureel Alkmaar zich laten zien. Verschillende culturele instellingen uit Alkmaar en omgeving werkten samen om dit festival vorm te geven.
Meer zien? Op de Facebook pagina van KUUB staan nog meer foto's en fillmpjes van het festival!

Wil je meedoen aan de XL editie van Festival KUUB in 2018?

Vanaf 1 september 2017 tot en met 31 december 2017 is het mogelijk om je hiervoor op te geven. Iedereen die in zijn vrije tijd bezig is met creatief schrijven, dans, muziek, beeldende kunst, theater en nieuwe media kan meedoen. Je kan je inschrijven op de site van het Kuub festival: festivalkuub.nl.

Meer projecten