Festival KUUB

Het Noord-Hollandse amateurkunstfestival dat ruimte maakt voor lokale kunstenaars, liefhebbers & culturele organisaties om samen het culturele ♥ van Alkmaar sneller te doen kloppen.

Creatief! Verbindend! Uniek & Betoverend! Festival KUUB bestaat uit een mix van workshops, demonstraties, voorstellingen, exposities en live acts.

Rondje Om - DEOversiteit - Vrijdag 15 Juni 2018 201 19:00 - 23:00
De Grote Kerk Alkmaar bestaat 500 jaar. Door al die jaren heen heeft zij duizenden mensen en ideeën voorbij zien komen. Haar functie is door de jaren heen veranderd. Altijd is het een plek geweest waar zingeving voorop stond, een zoektocht. Op de vooravond van Festival KUUB gaan wij samen met twaalf lokale makers en culturele organisaties op zoek naar de nieuwe functie van De Grote Kerk. In een enorme tweedelige performance-lecture zal de bezoeker zichzelf weer even een student wanen. Van theatrale leerpleinen en muzikale colleges naar een enorm eindoordeel (met muzikanten, dansers en dichters). Deze bijzondere culturele processie in de vorm van een performance lecture is gratis te bezoeken en geschikt voor alle leeftijden.

Festival KUUB Culturele Knooppunten - Zaterdag 16 Juni 2018 12:00 – 21:00
Zes locaties, acht podia op en om het Canadaplein Alkmaar met live muziek, bands, dans, theater en musical, een uitgebreid kinderprogramma, kunstzinnige workshops, fotocaravan, makers markt, & meer van lokale makers en culturele organisaties. Geniet van het programma, de foodtrucks en de terrasjes. Festival KUUB is gratis en voor iedereen.

Meer zien en lezen over KUUB? Check de Facebook pagina van Festival KUUB!

Meer projecten