The Sound of Ballet

Balletschool Attitude en het Regionaal Jeugdorkest Artiance hebben in 2015 het initiatief genomen een uniek samenwerkingsverband aan te gaan. Samen hebben zij de voorstelling The Sound of Ballet - Moves the the Orchestra- geproduceerd. Een bijzondere voorstelling die met veel enthousiasme is ontvangen door de deelnemers, TAQA Theater de Vest, de bezoekers en de sponsoren.

Ruim 200 leerlingen op het toneel in ‘The Sound of Ballet - Connecting Art’

Na het grote succes in 2016 gaan Balletschool Attitude en het Regionaal Jeugdorkest Artiance opnieuw samen het toneel op. Ook dit jaar staat er weer spectaculaire dansvoorstelling op het programma met een van de grootste live-orkesten van Nederland.

Reis om de wereld

Het is een internationaal programma met muziek uit Rusland (Kallinikov), Armenië (Dolukanian), Frankrijk (Debussy) en De Balkan (Brecovitsj). Hoewel het gaat om een voorstelling van amateurs, krijgt het een professionele uitstraling en is het een hele beleving om in de zaal te kijken naar de 130 leerlingen van de balletschool en 100 orkestleden.

Expositie

Een nieuw element dit jaar is de toevoeging van een derde kunstdiscipline: tijdens de voorstellingen kun je ook de schilderijen van kunstenares Kitty Meijering bewonderen.

De voorstelling The Sound of Ballet - Connecting Art is te zien op 23 en 24 juni in de Grote Zaal van Taqa Theater de Vest.

Kijk voor meer informatie op www.balletschoolattitude.nl

Meer projecten