Jubileumshow XX

Op 18 en 19 juni organiseert de Alkmaarsche IJsclub afdeling Kunstrijden de jubileum ijsshow XX. 

In een wervelende kunstschaatsshow nemen de schaatsers van AIJC het publiek mee op een spectaculaire reis vol verwondering, nostalgie en verwachtingen voor de toekomst!22 jaar geleden organiseerde de Alkmaarsche IJsclub afdeling Kunstrijden haar allereerste ijsshow. Een klein en enthousiast initiatief dat in de jaren die volgden uitgroeide tot een jaarlijks evenement voor een groot publiek met een grote, spectaculaire theatershow op het ijs met professionele decors. Dit jaar viert de Alkmaarsche IJsclub afdeling Kunstrijden haar 20-jarig jubileum met de IJsshow XX!

"Op zaterdag 18 en zondag 19 juni nemen we ons publiek terug in de tijd langs al onze voorgaande shows, zoals Dreams on Ice, World on Ice, Hollywood, Circus Caprioli, Eurovision en Heroes. Al onze schaats(t)ers, van jong tot oud en van beginnende schaatsers tot NK wedstrijdniveau, vertonen indrukwekkende en spectaculaire küren aangevuld met bijzondere gastoptredens tijdens de IJsshow XX.

Bezoek onze jubileumshow en laat je verrassen door al het moois wat kunstschaatsen te bieden heeft en door de geweldige prestaties van onze schaatsers. IJsshow XX neemt je mee in de wereld van het kunstschaatsen met vermaak, cultuur, spanning en sportiviteit en geeft je een fantastische theatershow op het ijs."Datum
: zaterdag 18 juni om 19 uur en zondag 19 juni 2022 om 15 uur

Locatie
: IJshal Sportcomplex De Meent, Alkmaar

Ticketprijs
: € 15


Kaartverkoop: alkmaarscheijsclub.nl/kunstschaatsen en op diverse momenten in Sportcomplex De Meent. 

Check ook de Facebook-pagina (facebook.com/AIJCkunstschaatsen) voor meer info en details.

Meer projecten