IJsshow Heroes

Op zaterdag 6 april 19.00 uur & zondag 7 april vanaf 15.00 uur vertonen alle schaatssterren van AIJC hun kunsten op IJsbaan De Meent Bauerfeind in een wervelende show die dit jaar in het teken staat van Heroes.

Vrijdag 5 april is de try-out, dit jaar wederom voor mensen met een beperking.

Tal van artiesten en persoonlijkheden worden gezien als helden of (levende) legendes. De jaarlijkse ijsshow van AIJC kunstrijden wordt dit jaar een ode aan al deze helden. En dan niet alleen maar superhelden, maar ook echte personen, echte helden op het ijs!

AIJC Kunstrijden hoopt het publiek te verrassen met een flitsende en verrassende ijsshow. Waarbij zomaar eens de meest uiteenlopende (super)helden voorbij kunnen komen: sporthelden, popsterren, geschiedschrijvers en grote voorbeelden uit heden en verleden...

Achter de schermen wordt momenteel heel hard gewerkt om alle shownummers te voorzien van bijpassende kostuums en attributen. Ook de aankleding van de hal en een schitterend decor zal de voorstelling voor bezoekers tot een totaalbeleving maken. Alle schaatsers, van groot tot klein, zullen daarbij acte de présence geven!

Kaartverkoop via de website van AIJC

Meer projecten