Salonavonden in De Brouwerij

Elke derde vrijdagavond van de maand organiseert De Brouwerij aan de Kennemerstraat 16 in Alkmaar (Grand Café Koekenbier) een salonavond, waarop beginnende en meer ervaren theatermakers en kunstenaars de ruimte krijgen om creatieve originele voorstellingen te spelen of andere kunstzinnige uitingen te tonen.

De avond begint om 20:30 uur, entree is € 7,50 en kaartverkoop vanaf 19.30 uur.

Vrijdagavond 16 maart

Op vrijdag 16 maart betreden maar liefst vijf Alkmaarse getalenteerde muzikanten het podium in De Brouwerij om te jammen met Han Bennink en Joris Roelofs. Zij doen dat nadat Han en Joris eerst hebben laten zien waartoe zij samen in staat zijn en Spiegel een preview heeft gegeven van het toneelstuk ‘Welkom in het bos’, dat zij begin april in Egmond Binnen spelen.

De muzikanten zijn: Jane de la Fosse (zang), Ton Mulders (gitaar), Frank Stolwijk (saxofoon), Reinier Borst (gitaar, zang) en Teake Ettema (contrabas).

Nieuwsgierig geworden? Kijk op de Facebook pagina van De Brouwerij.

Tijdens de Salonavond op 16 februari trad Barbara Breedijk op. Zij bracht liedjes uit haar voorstelling 'Kan het ook uit?', die zij op een aantrekkelijke en onorthodoxe wijze introduceerde. Volgens de cabareteske zangeres schuilt er in elke ervaring een lied en dat deelt zij graag met het publiek.

Foto: Vincent Basler

Meer projecten