Scala speelt Cabaret

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart 2018 speelt Muziektheatergezelschap Scala de musical Cabaret in de grote zaal van TAQA Theater De Vest in Alkmaar:

In de tijd dat de nazi’s bezig zijn het Derde Rijk te stichten arriveert de Amerikaanse auteur Clifford Bradshaw in Berlijn. Hij vindt een kamer in het pension van Fräulein Schneider en ontmoet Sally Bowles. Deze zangeres verdient haar geld in de obscure Kit Kat Klub en wordt verliefd op de homoseksuele Clifford. De musical Cabaret legt de innerlijke gevoelens van de samenleving bloot.

De artistieke leiding is in handen van Bram van Oers, de choreografische leiding wordt verzorgd door Mirjam de Zeeuw en Matthea Brouwer en de muzikale leiding door Esther Hoek.

Musicians without Borders

Scala heeft dit jaar de maatschappelijke verbinding gezocht met Musicians without Borders. Oorspronkelijk opgericht in Alkmaar heeft het nu een wereldwijd netwerk. Deze internationale organisatie zet de kracht van muziek in voor vredesopbouw in (post-) conflictgebieden. Muziek zorgt namelijk voor empathie, schept verbinding en geeft hoop.

Meer zien van Scala? Check de site: www.scala-alkmaar.nl

Meer projecten