Openluchtbioscoop in Park De Oude Kwekerij

Naar de bios maar dan in de open lucht

Neem een kussentje en een kleedje mee, een picknickmandje, en neem plaats op de tribune gemaakt van tegels en gras van de Openluchtbioscoop in Park De Oude Kwekerij! Geen picknickmandje? Geen paniek. Je kunt ook een hapje en een drankje bestellen bij het Parkhuis.

De filmvertoningen in de Openluchtbioscoop vinden plaats op drie avonden (vrijdag of zaterdag) in augustus en september. Per filmavond bestaat het programma uit een prachtige filmhuisfilm en daar aan voorafgaand een aantal korte films.

Wanneer?

De filmavond begint wanneer het donker wordt, en de zon onder gaat. Op welke data de filmmomenten precies plaatsvinden, blijft nog even een mysterie. Dat hangt namelijk af van de weersomstandigheden.

De eerste openlucht bioscoop vond plaats op 3 augustus. Deze dag draaide de film "O Brother where Art Thou?" van Joel en Ethan Coen.
De tweede openluchtbioscoop vindt plaats op zaterdag 8 september. Deze avond draait de film "Everybody Wants Some".
De derde openlucht bioscoop kanplaatsvinden op een van de volgende data: 14, 15, 21, 22, 28, 29 september 2018. De derde openluchtbioscoop avond draait de film "Hector and the Search for Happiness" van Peter Chelsom.

Uiterlijk twee dagen van tevoren wordt besloten of de filmavond doorgaat. Houd daarvoor de Facebookpagina van Park de Oude Kwekerij in de gaten.

Meer projecten