Burn it on

17 september | GAS!fabriek | Alkmaar

Een avond voor twintigers met een burn-out en hun naasten

Je bent jong en je wil wat! De jaren dat je twintig bent, worden gezien als de jaren van je leven. Reizen, toffe baan, studeren, feesten tot de late uurtjes; het liefste allemaal tegelijkertijd. Daarnaast moet je naast je offline ook nog een online identiteit bijhouden. Je kan dit. Je bent tenslotte jong en in de hoogtijdagen van je leven.. Totdat je geen lucht meer krijgt, paniekaanvallen krijgt, slapeloosheid ervaart en je alleen nog maar kan piekeren. Het was teveel en je bent op. Je lichaam trekt een grens en je krijgt diagnose 'Burn-out'. Steeds meer jonge mensen zitten uitgeblust thuis of ervaren regelmatig stress, dit moet bespreekbaar gemaakt worden en daardoor burn-out voorkomen worden.


Burn it on

Deze avond staat in het teken van acceptatie en herkenning voor twintigers met Burn-out klachten. Een avond waarop we jouw vuurtje weer een beetje willen aanwakkeren. Live muziek, een yoga les, een spreker, massages en een portretreeks die jonge mensen met een burn-out een gezicht geeft. Er zijn ook kraampjes aanwezig met verschillende methodes om burn-out klachten tegen te gaan. Wil je gewoon even komen chillen? Dat mag natuurlijk ook bij het kampvuur. Niks moet, (bijna) alles mag.

Burn it on vindt plaats op het terrein van de GAS!fabriek in Alkmaar en start om 19:30 uur.


Ticket verplicht

Een gratis ticket is verplicht en kan je vooraf halen via: billetto.nl. Natuurlijk mag je ook een vertrouwenspersoon meenemen, haal daar ook even een ticket voor.


Coronaproof

We vinden het belangrijk dat er juist in tijden van het coronavirus aandacht wordt besteed aan mentale gezondheid. Daarom zijn er verschillende maatregelen getroffen zodat de avond door kan gaan. Er zijn eenrichtingsverkeer looproutes die je door het event leiden. Daarnaast staan er overal markeringen op de grond die er voor zorgen dat iedereen 1,5 meter afstand houdt. Tot slot werken we met veel vrijwilligers die de afstand waarborgen en zijn er meerdere punten waar je kan desinfecteren. Het event vindt grotendeels buiten plaats.
Burn it on is gratis toegankelijk voor iedereen die wel wat vuur kan gebruiken. We raden iedereen aan om lekker met de fiets te komen wegens beperkte parkeergelegenheid.


Programma

Meer projecten