Showman's Fair 1.5

UNIEKE CORONAPROOF EDITIE VAN SHOWMAN’S FAIR IN ALKMAAR

Showman's Fair 1.5 vindt plaats in de Alkmaarderhout op 4, 5 en 6 september.

In een unieke, coronaproof setting krijgen bezoekers tijdens het festival een voorproefje van het komende culturele seizoen in Alkmaar. Met keuze uit diverse arrangementen met eten, drinken én bijzondere korte voorstellingen worden bezoekers meegenomen in een smaakvolle cultuurbelevenis aan lange tafels en in fraaie open festivaltenten.


Cultureel avontuur op creatief opgesteld festival terrein
Drie lange overdekte tafels, drie grote open tenten en sfeervolle festivalelementen vormen samen de route waarlangs publiek zich verplaatst. Met hoofdtelefoons worden bezoekers live begeleid door een wel heel bijzondere gids: een stem die de bezoeker meeneemt in de wereld van Showman’s Fair.
Kloksgewijs beweegt het publiek langs drie podia, waar korte optredens te zien zijn uit verschillende disciplines. De hoofdtelefoons zorgen voor een optimale beleving van de voorstellingen. Theater, muziek, dans, verrassende acts en kunst, uitgevoerd door artiesten uit Alkmaar, de regio en daarbuiten. Tussen de acts door kunnen bezoekers ervaringen delen en genieten van eten en drinken aan lange tafels, uiteraard alles op 1,5 meter afstand. Tijdens de route wordt maximale aandacht gegeven aan veiligheid en publieksbegeleiding.

Om een coronabestendig festival te garanderen vindt kaartverkoop alleen plaats op basis van voorverkoop. Bezoekers kopen een ticket voor een tijdsblok, variërend van een koffie-arrangement, lunchprogramma, kindermiddag, tot uitgebreid diner-arrangement in de avond en een late editie.

De kaartverkoop voor de verschillende arrangementen start in de eerste week van augustus via www.showmansfair.nl

Meer projecten