Tentjestheater

‘Yes in my backyard’ – het heerlijke zomerfestival in het Alkmaarse Victoriepark. Tijdens Karavaan, van 6 t/m 15 augustus geniet je van steengoede livemuziek, straattheater, hapjes, drankjes en meer. Blote voetjes in het gras, zon op je gezicht en ontspannen maar!

TENTJESTHEATER
Het tentjestheater van Karavaan bestaat uit voorstellingen van jonge theatermakers die speciaal door Karavaan gescout worden in Nederland en Vlaanderen en die hun voorstelling spelen in een tent(je) op het festivalhart in het Victoriepark.
De voorstellingen zijn kort (30 minuten), geengageerd en avontuurlijk, laagdrempelig, van hoge kwaliteit, beperkt zich niet tot een (kunst)discipline en wordt gemaakt en gespeeld door (young) professionals.

We bouwen twee kleine en een groter tentje, waardoor we een lineair programma kunnen samenstellen voor publiek. Zo kun je als publiek altijd een of meerdere voorstellingen zien ongeacht hoe laat je komt. Voorstellingen zijn nooit langer dan twee dagen te zien en spelen meerdere keren per dag, waardoor er een grote variatie en aanbod aan voorstellingen is.

Meer weten over de 'Tentjestheater' voorstellingen? Check www.karavaan.nl

Meer projecten