KinderMuziekFestival

Voor het eerst in Alkmaar: de 10e editie van het KinderMuziekFestival

Op 3 en 4 september vond een kleurrijk, gezellig, oudervriendelijk kinderfestival plaats in Alkmaar: Het KinderMuziekFestival! Na edities in Tolhuistuin Amsterdam, Museum Kranenburgh, Huize Glory in Bergen aan Zee en Ruigoord Amsterdam trok het familiefestijn dit jaar naar de avontuurlijke stadsspeeltuin van HAL 25 Alkmaar.

Dit “charmantste partijtje van de lage landen” vierde het einde van de zomervakantie met meerdere podia binnen en buiten, waar diverse dansbare concerten en luisterconcerten werden gegeven met muziek uit alle windstreken. Je kon genieten van muziektheatervoorstellingen, meedoen met workshops dans, graffiti, knutselen en percussie of als een wild dier dansen in de silent disco. Er was eten en gratis limonade aan de tap van kindercafé ‘Limonade’. Het terrein was door beeldend kunstenaar Etty Kastelein volledig omgetoverd tot muzikale stadjungle.

Op het programma stonden artiesten uit allerlei genres: van flamenco tot rhythm & blues, van knallende muziek op zelfgebouwde instrumenten tot muziektheatervoorstellingen.

Kijk voor meer informatie o
p: www.kindermuziekfestival.nl

Meer projecten