Mensenkinderen

Als je de wereld weer kan zien door kinderogen, wat verandert er dan? Mensenkinderen wordt een theatervoorstelling voor volwassenen, mede-gemaakt en gespeeld door kinderen, waarin zij je meenemen naar een plek waarin magie voor altijd kan blijven bestaan.


Theatermaker Doris Vervuurt maakt met o.a schrijfster Luna Joosten, scenografe Sacha Zwiers en componist Meer Vervuurt én kinderen van tussen de 8 en de 11 jaar oud een voorstelling gebaseerd op de verhalen die kinderen met haar delen over de wereld zoals zij die zien. Wat hebben ze ons te vertellen?

Alkmaarse kinderen gezocht!

Doris nodigt iedereen van 8 tot 11 jaar uit de regio Alkmaar uit om deel te nemen aan een theaterworkshop waarin kinderen aan de slag gaan met de vraag: “Wat is fantasie en wat is echt en wie bepaalt dat eigenlijk?” In het weekend van 17 en 18 september kunnen de kinderen terecht in De Kunstfabriek op het terrein van HAL25 voor twee middagen vol theater-oefeningen, improvisaties, filosoferen en knutselen. Het workshopweekend staat onder leiding van professionele theatermakers en -docenten en is een opmaat naar de theatervoorstelling Mensenkinderen, die Doris Vervuurt dit najaar in samenwerking met productiehuis Hollandse Luchten in Alkmaar maakt.

Voor meer informatie of aanmelden, kijk op de website.

Meer projecten