volg ons
Facebook

Different Attitudes

"Different Attitudes" is een programma van Balletschool Attitude in samenwerking met Hotel de Rijper Eilanden, Artiance en eventueel andere muzikanten uit de regio Alkmaar.

In de maanden februari, maart en april 2017 wordt elke 3 weken een 40 minuten durende voorstelling gegeven. Balletschool Attitude, een van de organisatoren van het programma, zegt te streven naar 10 voorstellingen in 2017. Als het programma succesvol is, wordt de samenwerking voortgezet.

De voorstellingen in 2017 zijn gratis toegankelijk voor de lichamelijk gehandicapte gasten die bij de Rijper Eilanden via Stichting de Zonnebloem op vakantie zijn. Ook is het programma dan gratis toegankelijk voor andere groepen met een geestelijke of lichamelijke beperking. Alle andere bezoekers betalen €5,-.

 

Aan dit project nemen overwegend amateurs deel. Kinderen, tieners, en een aantal volwassenen. Er is een wisselende bezetting van dansers van balletschool Attitude en muzikanten. Deze muzikanten zijn afkomstig van het Regionaal Jeugdorkest Artiance, maar wellicht doen ook andere muzikanten mee. 

Op 17 december 2016 20.00 uur vindt de try-out plaats in de Theaterzaal van Hotel de Rijper Eilanden. Een try-out met een winters tintje!

Voor meer informatie, kijk op de website: vriendenvan.balletschoolattitude.nl

 

Deel deze pagina  
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op LinkedIn