volg ons
Facebook

Zalige Kerstvlucht

Zalige Kerstvlucht neemt mensen mee op reis. Bezoekers krijgen bij de incheckbalie hun ticket overhandigd naar een verre bestemming. Dit zijn allen landen waar een negatief reisadvies voor geldt; Syrie, Libanon, Irak, Iran, Malawi, Eritrea, etc. De incheck per land brengt hen echter naar een ronde tafel waar zij worden uitgenodigd samen met hun reisgenoten een gerecht te maken. De ingrediënten liggen klaar, het recept is afwezig. Bezoekers met verschillende culturele achtergronden maken samen de voorgerechten van de gezamenlijke kerstmaaltijd. Ook als zij elkaar niet verstaan.

Een avond met, voor en door vluchtelingen. Centraal staat ook dit jaar weer de publieke maaltijd voor oude en nieuwe Alkmaarders.

  • Datum: zaterdag 24 december 2016
  • Aanvang: 20:00 - met doorloop tot 24:00 uur
  • Toegang: 5,- (kids tot 12 en statuslozen gratis)*
  • Reserveren? mail naar: info@hal25.nl


Wat zeiden de bezoekers over de Kerstvlucht 2015?


“Wat een zeldzaam mooie sfeer die avond. Een saamhorigheid die goed doet. Mooi gedaan door iedereen. Voor elkaar. Vaker doen!”


“Het was mooi , warm en bijzonder. Bedankt voor alle tijd,aandacht en liefde die jullie hieraan gegeven hebben. Fijne kerst!”


“Dank allen wat een fantastische magische avond!"

Sfeerimpressie Zalige Kerstvlucht 2015

Dit is een impressie gemaakt door Evelyn Visschedijk.

"De sfeer was warm en open, mensen deelden hun meegebrachte eten aan de lange tafel en genoten zichtbaar van het spektakel en de muziek."

Deel deze pagina  
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op LinkedIn