Just Sing

26 november 2017 grote finale in Victorie

Op 26 november vindt in Podium Victorie de live finale van Just Sing plaats. Wie o wie mag zich aan het eind van deze spannende middag de stem van Alkmaar noemen?

Hoofdprijs

Tijdens de finaledag worden twee prijzen uitgereikt: de publieksprijs en de juryprijs. De juryprijs is een bijzonder live optreden in Alkmaar en natuurlijk een prachtige beker.

Wat is Just Sing?

JUST SING is een Alkmaarse zangcompetitie waarbij de winnaar zich een jaar lang de stem van Alkmaar mag noemen. JUST SING had haar eerste succesvolle editie in 2016.

Het project biedt alle zangers en zangeressen uit de regio (Alkmaar, Bergen, Heiloo, Schermer e.o.) van 12 jaar en ouder de ruimte om deel te nemen.

De kandidaten plaatsen een YouTube filmpje op internet, waarna door een professionele jury een eerste selectie van 25 kandidaten wordt gemaakt. Tijdens een live auditie worden uit deze 25 kandidaten 15 zangers en zangeressen geselecteerd die mogen deelnemen aan de finale.

Tijdens de finale voeren alle finalisten een nummer uit met een professionele live band. Om hier zo goed mogelijk naar toe te werken volgen ze een uitgebreid coachingstraject.

Meer weten? Check de site popupalkmaar.nl

Kijk voor een impressie van de finale op: Facebook Just SIng

Meer projecten