Het mysterie van Alkmaar

Een muzikaal theateravontuur in de Grote Kerk (8-12 jaar)

Wie redt de stad?

In 2018 bestaat de Grote Kerk Alkmaar 500 jaar en om dat te vieren, produceert TAQA Theater De Vest de spectaculaire familievoorstelling ‘Het Mysterie van Alkmaar’, exclusief te zien in de monumentale kerk. Laat je meevoeren in een zinderend spannend avontuur. Zet je ogen en oren open, want je hebt alle verborgen aanwijzingen nodig om het mysterie te ontrafelen. Wie kraakt de code en redt daarmee de stad?

Hoofdrolspelers bekend!

De hoofdrollen van ‘Het Mysterie van Alkmaar’ worden vertolkt door actrice Maartje van de Wetering (winnares van tv-programma ‘Maestro’) en de acteurs Cees Geel (o.a. bekend van de succesvolle film ‘Simon’) en Pepijn Schoneveld (o.a. ‘Gooische Vrouwen’). Sopraan Laetitia Gerards (winnares Concertgebouw Young Talent Award) zal het publiek betoveren met haar prachtige stem. Samen nemen de acteurs een compleet symfonieorkest mee op hun avontuur langs de verborgen plekken van de kerk.

Een unieke belevenis

‘Het Mysterie van Alkmaar’ is een sensationele ontmoeting met klassieke muziek en de geheimen van vijf eeuwen Grote Kerk. Een unieke belevenis voor jong en oud! Het concept is ontwikkeld door Joris Nassenstein en Jan Pieter Koch van De Orkestkeuken. Lucas de Waard schrijft het script en Geert Lageveen tekent voor de regie.

Het mysterie van Alkmaar is te zien op 11, 18 en 25 november in de Grote Kerk.

Kaarten kunt u bestellen via de site www.theaterdevest.nl

Meer projecten