Shuffle Schrijfmarathon

Shuffle Magazine wil met de Schrijfmarathon mensen uit Alkmaar en omgeving uitdagen en inspireren om meer te schrijven. Hoe? Door te leren en te doen! Samen, een weekend lang.

Wat kun je verwachten?

Van 22 t/m 24 november slapen we in King’sInn Cityhostel In Alkmaar. Verwacht een creatieve bootcamp. Je gaat workshops volgen, toffe mensen ontmoeten, inspirerende plekken bezoeken, werken aan je schrijfskills door te leren en te doen én lekker eten natuurlijk, want schrijven op een lege maag is. niet. leuk.
Het wordt een pittig weekend, maar het harde werken wordt beloond. Er zijn namelijk prijzen te winnen!

Heb je hiervoor ervaring nodig?

Absoluut niet! Echt iedereen is welkom, of je nu veel schrijft, af en toe of het wel wilt maar eigenlijk nooit doet, iedereen is welkom! Het gaat erom dat je:1) … het leuk en gezellig vindt en iets wilt leren.2) … je tussen de 18 jaar en 35 jaar bent!

Als afsluiting van dit weekend lever je een artikel in en daarmee kun je een mooie prijs winnen, de hoofdprijs is een weekendje weg via Srps.me. Dus waar je heen gaat, hoor je pas op het vliegveld. Leuk hé!

De Schrijfmarathon vindt plaats van 22 t/m 24 november 2019 en de inschrijvingen zijn nu gestart. Doe je ook mee? Het wordt awesome!

Meer weten? Check de site: www.shufflemagazine.nl

Meer projecten