Collectief Explosief

To The End Of The World

Na drie jaar bloed, zweet en tranen presenteert deze zeskoppige band de vinylplaat ‘To The End Of The World’. Een album vol gloednieuwe nummers, vervreemdende intermezzo’s en verhalende soundscapes.


Collectief Explosief

De band Collectief Explosief uit Amsterdam en Alkmaar serveert een mix van moderne jazz en vintage pop. Maar als je wat dieper in het glaasje kijkt, voel je de rauwe soul en jungle exotica-invloeden steeds heftiger opborrelen. Laat je meeslepen door deze theatrale en aanstekelijke muziekescapade, waarin een melancholisch verlangen naar andere tijden doorschemert. Met blazers, gitaar, contrabas, drums en een expressieve frontvrouw doen ze een poging de toeschouwer over het randje van de wereld te duwen met hun gelijknamige show ‘To The End of The World’.


Peeshow: een coronaproef theater met een vette knipoog

Dit theater is een reactie op de huidige tijdsgeest, met een knipoog. Een combinatie van een individuele ervaring en een gezamenlijke publieksbeleving. Elke cabine heeft een unieke inrichting en sfeer. Het betreden van de theatercabine kun je ervaren als het binnenstappen van een hotelkamer: welke krijg ik, hoe luxe of juist sober is het, en wat zijn de speciale extra’s?


De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 8 oktober 2021 live in de PEESHOW

Er bij zijn? Tickets zijn te koop via de website van HAL 25

Meer projecten