De Theaterfabriek

Het publiek komt binnen en neemt plaats op een kleine rijdende tribune. Die voert ze langs de decorwerkplaats, de repetitieruimte, de vergaderruimte, de theaterzaal… 

Het publiek is getuige van hoe er aan een productie wordt gewerkt. Dit kijkje achter de schermen is doorspekt met strubbelingen en humoristische verwikkelingen. De reis door DE THEATERFABRIEK eindigt met een heuse uitsmijter.


Over De Theaterfabriek


"Unieke Zaken gaat ermee stoppen! Tussen 1990 en nu hebben we bijna vijfduizend keer opgetreden voor meer dan een half miljoen mensen. En na afloop zijn er altijd vragen: Hoe lang hebben jullie hieraan gewerkt? Hoe komen jullie op het idee? Maken jullie alles zelf? Hoe kan alles bewegen? Hoe kunnen jullie je zo snel omkleden? Waarom doen jullie dit? Verzinnen jullie alles zelf?

Die vragen zijn de inspiratie voor DE THEATERFABRIEK: een voorstelling over het maken van een voorstelling en daarmee een toepasselijke afscheidsvoorstelling!

We maken DE THEATERFABRIEK speciaal voor leerlingen van het basisonderwijs in Alkmaar en Heerhugowaard. Zij bezoeken dit bijzondere theaterproject per klas in de periode 26 september tot 2 december. Scholen kunnen reserveren via Cultuur Primair: de aanbieders zijn resp. COOL (Heerhugowaard) en TAQA Theater de Vest (Alkmaar)!"


In de herfstvakantie speelt Unieke Zaken tien openbare voorstellingen:


Dinsdag 18 tot en met zaterdag 22 oktober 2022
, iedere dag om 15.30 en 19.30 uur.

Reserveren kan alleen via email: post@uniekezaken.nl
Kaarten kosten € 12,50 en bij reservering graag naam, dag, tijd, aantal kaarten en email/tel.nr. vermelden!

Voor meer informatie zie: www.uniekezaken.nlMeer projecten