Jaarverslagen

Benieuwd naar onze activiteiten in 2022? Download hieronder het jaarverslag van Victoriefonds.

Bekijk hier de jaarrekening 2022

2022 in beeld


Daarnaast hebben we enkele Alkmaarders, die (mede) via Victoriefonds hun idee gerealiseerd zagen, gevraagd wat hun ervaringen waren. Wie weet krijgt u inspiratie om ook een aanvraag bij Victoriefonds te doen!

De Karavaan

Els Schipper van de Karavaan is geïnterviewd tijdens het festival op het Doelenveld in Alkmaar. De Karavaan heeft haar thuishaven in Alkmaar en organiseert inspirerende en spannende (theater)voorstellingen in de regio.


KunstCultuurWeekend Oudorp

Voor Frans van den Bosch was het idee: het organiseren van een kunstweekend in Oudorp. Met hulp van het Victoriefonds is het gelukt het eerste KunstCultuurWeekend Oudorp te organiseren.

Speeltuin uitbreiding

Jan Cornelis den Ouden is betrokken bij speeltuin ’t Span. Het Victoriefonds heeft de upgrade van de speeltuin van harte ondersteund. Kijk maar mee.

Zalige Kerstvlucht

Tamara Roos is betrokken bij verschillende culturele projecten in Alkmaar, van Artiance tot HAL25. Het project Zalige Kerstvlucht bracht mensen uit allerlei landen, met verschillende achtergronden en herkomst, aan tafel. Tamara vindt het Victoriefonds een aanrader!