Jaarverslagen

Benieuwd naar onze activiteiten van eerdere jaren? Download hieronder de jaarverslagen van Victoriefonds.

Bekijk hier ons jaarverslag 2020

Projecten gesteund door Victoriefonds in 2020

Bekijk hier ons jaarverslag 2019

Projecten gesteund door Victoriefonds in 2019

Bekijk hier ons jaarverslag 2018

Projecten gesteund door Victoriefonds in 2018.pdf

Bekijk hier ons jaarverslag 2017

Bekijk hier ons beleidsplan 2018

Bekijk hier ons jaarverslag 2016

Bekijk hier ons jaarverslag 2015

Bekijk hier ons jaarverslag 2014


Daarnaast hebben we enkele Alkmaarders, die (mede) via Victoriefonds hun idee gerealiseerd zagen, gevraagd wat hun ervaringen waren. Wie weet krijgt u inspiratie om ook een aanvraag bij Victoriefonds te doen!

De Karavaan

Els Schipper van de Karavaan is geïnterviewd tijdens het festival op het Doelenveld in Alkmaar. De Karavaan heeft haar thuishaven in Alkmaar en organiseert inspirerende en spannende (theater)voorstellingen in de regio.


KunstCultuurWeekend Oudorp

Voor Frans van den Bosch was het idee: het organiseren van een kunstweekend in Oudorp. Met hulp van het Victoriefonds is het gelukt het eerste KunstCultuurWeekend Oudorp te organiseren.

Speeltuin uitbreiding

Jan Cornelis den Ouden is betrokken bij speeltuin ’t Span. Het Victoriefonds heeft de upgrade van de speeltuin van harte ondersteund. Kijk maar mee.

Zalige Kerstvlucht

Tamara Roos is betrokken bij verschillende culturele projecten in Alkmaar, van Artiance tot HAL25. Het project Zalige Kerstvlucht bracht mensen uit allerlei landen, met verschillende achtergronden en herkomst, aan tafel. Tamara vindt het Victoriefonds een aanrader!